RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Când va debuta Șumudică pe banca lui Rizespor! Anunțul conducerii clubului

Antrenorul român va fi alături de jucătorii săi la partida cu Fenerbahce, din 30 ianuarie. 

Deși a semnat cu noua sa echipă încă de acum câteva zile, tehnicianul de 49 de ani nu poate ajunge deocamdată în Turcia din cauza unei pneuomonii cu care se confruntă. Iar riscul infectării cu coronavirus este un alt pericol de care Șumudică vrea să se țină departe. Mai ales că în cadrul lotului lui Rizespor au fost descoperite câteva cazuri pozitive.

„Șumudică va da 100% aici, iar fanii vor fi fericiți. Am învățat din greșelile făcute și sunt foarte motivat. Voi fi un alt om acum, însă pasiune și agresivitatea din joc nu se vor schimba.

Avem nevoie de cel puțin trei transferuri. Obiectivul e să scăpăm de la retrogradare și să fim în top 10 sezonul următor. Ne dorim să luptăm pentru fiecare punct în fiecare meci”, i-a liniștit Șumudică pe fanii lui Rizespor cu o declarație oferită celor de la Fanatik. 

Până să ajungă în Turcia, Șumudică a antrenat echipa de la distanță. Iar rezultatele se văd chiar și așa. 3-0 contra fostei sale formații, Gaziantep și remiză contra campioana Istanbul BB, pe terenul ei, 1-1.

„Am avut o ședință video cu jucătorii, cu o zi înainte de meci, care a durat aproximativ o oră și jumătate. În timpul meciului am transmis indicații echipei. Am câștigat meciul de acasă, de la 1.800 de kilometri distanță.

Gaziantep a avut puține ocazii deoarece eu am format acea echipă și îi știam calitățile și slăbiciunile. Am jucat cu trei mijlocași defensivi pentru a nu-i permite lui Maxim și Mirallas să aibă mingea și teren la dispoziție”, a mai spus Șumudică. 

CITEȘTE ȘI –>> Prima reacție a lui Papură după ce Craiova a rămas fără victorie în 2021: “Am suferit din punct de vedere fizic”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare