RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Când pleacă Florinel Coman de la FCSB! ,,Vorbim aici de 14-15 milioane de euro”

Florinel Coman poate fi următorul tun financiar dat de Gigi Becali la FCSB dacă va reuşi să-l vândă pe suma dorită. 

Preţul mult visat de patronul de la FCSB nu îl dă înapoi pe vărul Giovanni Becali, care este impresarul lui Coman. Acesta spune că Florinel Coman va pleca cel mai probabil din Liga 1 la vară.

giovanni-becali-dinamo

Coman este aşteptat pe teren, după ce a fost accidentat în ultima perioadă. Mijlocaşul este aşteptat să revină la forma din începutul sezonului, pentru a putea spera la un transfer în afara ţării.

,,Dennis Man va fi sigur promovat, deși nu este fotbalistul meu, dar Coman sigur va fi transferat. În iarna asta, nu, dar în vară cred că da. Unde va merge? Firește în Europa. Vorbim aici de 14-15 milioane de euro”, a spus Giovanni Becali pentru Digisport.

florinel-coman-fcsb

Impresarul a comentat şi transferul lui Alex Mitriţă, care a ajuns din America, de la New York City în Arabia Saudită, la Al Ahli. Becali spune cum a ajuns să ia Craiova o căruţă de bani de pe urma transferului mijlocaşului.

,,Mitriță este un fotbalist bun, dar pentru ca gruparea din Craiova să ia acei bani, 7 milioane sau 8 milioane de euro, Mitriță trebuie să le mulțumească managerilor care l-au dus acolo”, a mai spus Giovanni Becali pentru sursa citată.

mitrita 1

Citeşte şi Ce au făcut jucătorii Norvegiei, după ce s-a anulat partida cu România! ,,Sunt conştienţi că o să piardă meciul”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare