Titlul este prioritatea clară pentru FCSB! Înaintea debutului în Cupa României, Mihai Stoica dă de înţeles că roş-albaştrii vor neglija şi în acest sezon competiţia eliminatorie.

FCSB joacă în 16-imile de finală în deplasare cu Unirea Alba-Iulia. Confruntarea cu echipa din Liga a 3-a se va juca pe Stadionul „Minaur” din Zlatna. Înaintea plecării din Bucureşti, directorul sportiv al vicecampioanei a transmis un mesaj clar. Lupta pentru titlu în Liga 1 este obiectivul numărul unu al echipei lui Nicolae Dică.

„Ne dorim atât de mult să ajungem în playoff-ul UEFA Champions League încât vă spun cu toată sinceritatea că mă uit peste meciurile de Cupă. Singura noastră şansă de a ne reabilita este să ajungem în grupele UEFA Champions League. Este foarte complicat, dar nu atât de complicat să ajungi în playoff-ul UEFA Champions League” – a declarat Mihai Stoica.

FCSB are în palmares 22 de trofee în Cupa României. Ultima oară, roş-albaştrii au câştigat Cupa în 2015, când vicecampioana purta denumirea Steaua. După partida din Cupa României, FCSB va juca în etapa a zecea din Liga 1 în deplasare, cu Hermannstadt. Partida se va disputa duminică, de la ora 21:00. Aşa arată arena pe care Unirea Alba Iulia va primi vizita FCSB în 16-imile de finală ale Cupei României.