Campioana în Liga 1 poate fi decisă în ultima etapă! Reacția LPF: “Mihai Rotaru se apropie de o rețetă a succesului”

Craiova CFR

CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt echipele care luptă pentru titlu în Liga 1, fiind despărțite de un singur punct în clasament. Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a declarat că ambele cluburi au un management foarte bun și a făcut trimitere la nereușitele FCSB-ului din ultimii ani.

Cu cinci etape înainte de finalul play-off-ului Ligii 1, CFR Cluj are un avantaj de un punct față de Universitatea Craiova. Cele două echipe se vor înfrunta din nou în ultima etapă, la Craiova.

clasament play off

FCSB, vicecampioană anul trecut, riscă să rateze prezența în cupele europene în acest sezon, după ce a ajuns pe locul 4 în clasament și poate pierde și această poziție, dacă va fi învinsă de FC Botoșani, sâmbătă.

FCSB pare ieșită din lupta pentru titlu, nu e primul sezon când se întâmplă asta. Vom avea un derby interesant în ultima etapă. Avem șansa să avem emoții, acea dramă până în ultima etapă. Să ai un campionat decis în ultima etapă e dorința pe care i-o poți pune peștișorului de aur.

Bergodi nu a produs o surpriză (la Craiova). Acolo e un management foarte bun. E echipă foarte bine administrată, îl avem pe Rotaru, care se implică, pe Costeșin. Se pare că Rotaru se apropie de o rețetă a succesului“, a spus Justin Ștefan la ProSport.

justin stefan lpf