Gigi Becali i l-a suflat pe Dariul Olaru campioanei CFR Cluj, iar ardelenii spun că fotbalistul de 21 de ani de la Mediaș nu va avea șanse să joace la FCSB.

CFR e în criză de jucători U21, iar Darius Olaru era una dintre principalele ținte în campania de transferuri din această vară. Mijlocașul ofensiv a semnat însă cu FCSB, dar va rămâne la Mediaș până la iarnă.

Oficialii campioanei regretă transferul ratat și spun că Olaru nu va putea fi titular în fața unor jucători precum Tănase, Man sau Coman. În schimb, la CFR ar fi jucat meci de meci.

Olaru era una dintre țintele noastre, era unul dintre jucătorii doriți de clubul nostru. Noi avem nevoie de acești jucători U21. Din păcate pentru băiat, a fost convins să semneze în altă parte, la o echipă unde nu va avea șanse să joace.

La noi, juca sută la sută. Putea juca în bandă, putea juca în spatele vârfului, depinde cum vedea Dan sistemul. Din informațiile noastre, nici nu va merge la FCSB, va rămâne la Mediaș împrumut. Mi-e greu să cred că poți să îl scoți pe un Coman din echipă, pe Tănase sau pe Man”, a spus Bogdan Mara, la TV Digi Sport.