Camera de litigii o ține din amânare în amânare. Minteuan cere 30 de mii de Euro lui CFR

Fostul secund al lui Dan Petrescu la CFR Cluj, Alin Minteuan, este în litigiu cu gruparea din Gruia. Minteuan are de recuperat restanțe în valoare de 30.000 de euro, însă FRF amână cazul.

Minteuan s-a îndreptat împotriva fostului său club încă din iulie, însă Camera Națională de Soluționare a Litigiilor amână să dea o hotărâre. La primele 3 termene, din 18 august, 8 septembrie și 29 septembrie, la care CNSL nu a dat nicio rezoluție, CFR nu a intervenit.

hulubei

A făcut-o abia la al 4-lea termen, cel din 20 octombrie, când a depus niște note scrise, cerându-le celor de la AFAN, care îl reprezintă pe Minteuan, să depună la CNSL contractul antrenorului în original, precum și meciurile la care acesta a stat pe banca vișiniilor în sezonul precedent. „Nu am nici o explicație pentru ce CNSL a dat termene așa de mari și nu respectă regulamentele, care spun că în 30 de zile trebuia să dea o decizie” a declarat Emilian Hulubei, președintele AFAN. „Am fost îndepărtat de la club fiindcă nu am fost de acord să semnez reeșalonarea unor datorii. Ce garanție aș fi avut că îmi luam banii, dacă nici acum, la comisii, nu pot face asta?! Nu înțeleg de ce atâtea amânări” a spus și Alin Minteuan.

Citește și Kovacs și Hațegan se umplu de bani în seara asta. Au meciuri în Liga Campionilor