Calitate, nu cantitate! Președintele Universității Craiova a vorbit despre transferurile formației din Bănie

Marcel Popescu (69 ani), președintele Universității Craiova, a discutat în cadrul unei emisiuni despre transferurile formației oltene.

Președintele ”Leilor” din Bănie a explicat că Universitatea Craiova nu are nevoie de transferuri în acest moment. Marcel Popescu este de părere că dacă clubul va avea nevoie de jucători, îi poate lua din propria academie.

”Până pe 24 februarie, când se închid intrările în România, se pot întâmplă multe. Nu suntem în criză de soluții pentru niciun post. Nu încercăm  aducem pentru a avea o dublură și o a două soluțieÎi avem în propria academie, dar multe se pot întâmplă. Sumele din fotbalul mare care se vehiculează au ajuns  fie absolut halucinante.” a declarat Marcel Popescu pentru Digi24.

După 21 de etape, Universitatea Craiova ocupă locul al treilea în clasamentul sezonului regulat din Liga 1.

Îl pierde Craiova pe Mitriță?

Chiar dacă golgheterul Universității Craiova a declarat că nu vrea să părăsească formația din Bănie în aceasta perioadă de transferuri, New York City nu cedează și îl vrea cu orice preț pe fotbalist. Aceștia sunt dispuși să mărească oferta inițială de 6 milioane pentru a-l aduce pe căpitanul Craiovei.

Fotbalistul este văzut drept înlocuitorul lui David Villa, atacantul care a avut cifre incredibile pentru clubul din America- 80 de goluri în 124 de partide!

3.15 milioane de euro este cota de piață a fotbalistului, potrivit transfermarkt.com. Jucătorul este golgheterul echipei și al campionatului în acest sezon. El a înscris de 13 ori în Liga 1.

Spynews.ro