“Calificarea Astrei este total nemeritată”. Dan Petrescu dă vina pe arbitri

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat că Astra Giurgiu s-a calificat nemeritat în finala Cupei României. Fostul fundaș este de părere că arbitrajul a influențat rezultatul din cele două manșe ale semifinalei.

La Giurgiu, Astra și CFR au remizat, scor 2-2. La Cluj, ‘alb-negrii’ s-au impus cu 3-1 și merg astfel în finala Cupei României.

Per total în această semifinală, CFR a fost net superioară Astrei. De cinci ori au ajuns la poartă și au înscris cinci goluri. Noi am avut ocazii, am dominat, și astăzi, și meciul tur. Degeaba am fost echipa mai bună! Când suntem pragmatici, câștigăm, când suntem deschiși, pierdem. E o lecție pentru toți că pragmatismul e mai important! Am dominat tot jocul, Astra n-a contat, dar a dat două goluri incredibile… unul din lovitură liberă și unul din penalty, care cred că nu a fost.

M-au supărat foarte mult și deciziile de arbitraj. De când m-am întors în România, n-am primit penalty-uri. Am vrut să tac, dar se pare că dacă taci ești prost în România! Nici nu cred că voi primi penalty în acest sezon. Toată lumea spune că primesc penalty cei care pun presiune.

Îmi pare rău că nu ne-am calificat, eu voiam să ajungem în finală. Din păcate, meciul tur a fost decisiv pentru noi. În opinia mea, calificarea (Astrei) este total nemeritată, dar fotbalul ăsta e“, a spus Dan Petrescu la DigiSport.

CFR Cluj se concentrează pe Liga 1, unde are 5 puncte avans față de FCSB, cu patru etape înainte de finalul play-off-ului.

Spynews.ro