RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cale liberă pentru Contra! Mulţescu şi-a reziliat contractul

Ajuns la Bucureşti în cursul nopţii, Cosmin Contra este la câteva ore şi o semnătură de revenirea pe banca lui Dinamo! Fostul antrenor al alb-roşiiilor, Gheorghe Mulţescu şi-a reziliat contractul cu echipa din Ştefan cel Mare.

Mulţescu anunţase deja că nu va sta în calea numirii lui Cosmin Contra. Vestea că Mulţescu şi-a reziliat contractul de antrenor principal a venit chiar în timp ce următorul antrenor purta ultimele discuţii cu conducerea clubului.

Dinamo i-a oferit lui Mulţescu funcţia de director tehnic, însă cu atribuţii legate de echipa a doua a clubului şi centrul de copii şi juniori. Contra este cel care a cerut ca Dinamo II să fie înscris în Liga 3 din actualul sezon.

Mâhnit după ce s-a văzut încă o dată îndepărtat de la o echipă pe care a ajutat-o să se salveze, Mulţescu a cerut timp de gândire pentru a lua în considerare noua ofertă a clubului.

Gigi Mulţescu a jucat la Dinamo în perioada 1979-1985 şi a antrenat echipa din Ştefan cel Mare în patru mandate diferite de-a lungul carierei.

Mulţescu şi Ţălnar au fost aduşi la Dinamo în urmă cu o lună, în încercarea de a salva echipa de la retrogradare.

CITEŞTE ŞI: Cosmin Contra, la stadionul Dinamo! Când va conduce primul antrenament al „câinilor”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare