”Câinii” se adună-n haite! Mobilizare masivă din partea fanilor alb-roșii pentru salvarea lui Dinamo

Ionuț Negoiță a tras semnalul de alarmă la Dinamo. Echipa mai are nevoie de 180.000 de euro pentru a obține licența pentru sezonul următor, iar omul de afaceri a făcut un ”apel disperat” către cei interesați de soarta clubului.

Fanii dinamoviști s-au mobilizat și  au început să strângă doneze bani, pe aceeași platformă „DDB”. Până sâmbătă, 11 aprilie, s-au strâns 11.718 de lei, adică puțin peste 2.400 de euro în mai puțin de o zi de la anunțul lui Negoiță.

Ionuţ Negoiţă a anunţat că aşteaptă un cumpărător pentru Dinamo în următoarele zile, altfel clubul intră în faliment. Finanţatorul grupării din Ştefan cel Mare a recunoscut că a primit oferte din toate părţile, dar niciuna concretă.

“Au apărut oferte din partea unor personaje mai puţin serioase, multe variante, arabi, indieni, nu au fost chiar toate naţiile… Nu a fost niciuna serioasă dacă nu a luat nimeni echipa.

Mai sunt 20 de zile până la termenul limită, dacă nu vine cineva clubul falimentează. De data asta nu salvez clubul, le-am zis tuturor că nu glumesc acum.

Suporterii reprezintă singura soluţie fezabilă, restul s-au băgat în seamă.Cei care s-au dat pricepuţi si dinamovişti acum sunt ca iepurii!”, declarat Ionuţ Negoiţă la emisiunea Fotbal Club.

CITEȘTE ȘI: Cutremur în Ștefan cel Mare! Negoiță a început negocierile: căpitanul lui Dinamo, doar 50.000 de euro!