“Câinii Roșii”, interziși la meciul Chindia-Dinamo! Anunțul echipei din Târgoviște

Galeria celor de la Dinamo București nu va primi bilete la meciul cu Chindia, din data de 16 august, notează realitateadedambovita.net.

Chindia se conformează astfel unei decizii a FRF, care a sancționat clubul bucureștean cu interzicerea accesului galeriei/grupurilor de suporteri la cinci meciuri disputate în deplasare.

chindia cfr

“FOARTE IMPORTANT: Pentru acest joc nu vor fi comercializate tichete în mediul online. Biletele se vor vinde DOAR la case și în limita a 4 (patru)/ persoană. Pentru evitarea aglomerației la porțile de acces, avem rugămintea să vă procurați biletele din timp și să ajungeți la stadion cu cel puțin 30 de minute înainte de startul jocului.

În urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF din data de 26 -07-2019 în care a fost sancționat clubul FC DINAMO cu interzicerea accesului galeriei/grupurilor de suporteri la cinci meciuri disputate în deplasare, clubul AFC CHINDIA TÂRGOVIȘTE a decis, conform hotărârii luate de Comisia de Disciplină, ca sectorul destinat oaspeților să fie închis pe toată durata manifestării sportive.

Suporterilor cu însemnele clubului FC DINAMO nu li se va permite accesul pe stadion”, se arată într-un comunicat al clubului din Târgoviște.

Chindia joacă la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, meciurile considerate pe teren propriu.

Clubul târgoviștean este într-un conflict deschis, dar negat de părți, cu cei de la Dinamo București, mai arată realitateadedambovita.net.

Asta după ce Chindia a refuzat să îl lase pe antrenorul Viorel Moldovan să plece gratis la Dinamo, iar ulterior clubul bucureștean l-a rechemat pe Mihai Neicuțescu, atacantul care fusese împrumutat la Chindia Târgoviște până în vara anului 2020.

Prețuri bilete Chindia – Dinamo, meci programat vineri, 16 august, ora 19.30:

Tribuna 0 – 20 lei
Tribuna I – 15 lei
Tribuna a II-a – 12 lei

Programul caselor de bilete:

Stadionul Eugen Popescu: marți – joi, 9.00 -16.30, vineri 9.00 – 14.00
Stadionul Ilie Oană: marți – joi, 9.00 – 16.30, vineri 9.00 – 19.30