RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

“Câinii” nu-și uită idolii: “Cătălin Hîldan ar fi împlinit astăzi 45 de ani!”

Meciul orgoliilor din România, Dinamo-FCSB, se va disputa în această seară, de la ora 20:45, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în cadrul rundei cu numărul 21 din Liga 1!

Suporterii dinamoviști nu l-au uitat pe Cătălin Hîldan în ziua în care ar fi împlinit 45 de ani. Fanii lui Dinamo i-au adus un omagiu emoționant “Unicului Căpitan”, care s-a stins din viață pe 5 octombrie 2000, la doar 24 de ani, după ce a suferit un anevrism cerebral în timpul unui meci amical.

Unicul căpitan este Cătălin Hîldan

“Ar fi împlinit 45 de ani! E zi de meci, în seara asta se joacă DINAMO vs FCSB, fără spectatori, pe bătrânul stadion din Ștefan cel Mare, însă gândurile tuturor suporterilor dinamoviști pleacă spre CĂTĂLIN HÎLDAN!

Născut pe 3 februarie 1976, la Brănești, CĂTĂLIN HÎLDAN ar fi împlinit astăzi 45 de ani și ar fi fost sărbătorit pe banca echipei noastre, în treningul de antrenor principal sau în costumul de director sportiv.

Plecat dintre noi în acel octombrie negru al anului 2000, CĂTĂLIN HÎLDAN nu a fost uitat de suflarea dinamovistă. Dincolo de cuvinte, spiritul lui este prezent în fiecare zi printre noi doar pentru Dinamo București. Nu te vom uita niciodată, CĂTĂLIN HÎLDAN!” a transmis Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

 

Citește și EXCLUSIV | Un fost stelist este sincer înainte de Dinamo-FCSB: “Parcă nu mai e derby-ul acela de altădată!”

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare