RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Câinii, învinși de un dinamovist declarat. „Sunt alături de suflarea dinamovistă!”

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, este dinamovist declarat. După ce i-a învins pe câini la ei acasă, Grozavu și-a arătat din nou atașamentul față de alb-roșii. 

Sepsi s-a impus cu scorul de 2-1 în Ștefan cel Mare. Antrenorul Leo Grozavu a declarat că este alături de dinamoviștii care au șanse mici acum să mai prindă playoff-ul.

„A fost o vreme ca în Anglia, dar bine că am luat cele 3 puncte. Am jucat bine în prima repriză, dar în a doua am căzut, am primit şi gol şi ne-am pierdut oarecum busola, dar după eliminarea lui Nistor am căpătat din nou curaj. Am pus mingea jos, am dus acţiunile la margine şi de acolo au venit centrările care ne-au adus victoria.

Nu comentez arbitrajul. Am avut şi noi penalty, am avut şi noi eliminare, nu-i frumos să vorbesc despre Dinamo, doar despre echipa mea. Nu e fair play. Eu respect Dinamo, am petrecut 6 ani din carieră, mă întorc cu plăcere aici, sunt alături de suflarea dinamovistă în momentele mai puţin bune,” a spus Grozavu,

Leo Grozavu a fost aproape de a veni la Dinamo, după ce Eugen Neagoe a fost nevoit să renunțe din cauza problemelor medicale.

Grozavu este impresariat de Anamaria Prodan, iar discuțiile au fost sistate de Prunea.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare