Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, este dinamovist declarat. După ce i-a învins pe câini la ei acasă, Grozavu și-a arătat din nou atașamentul față de alb-roșii. 

Sepsi s-a impus cu scorul de 2-1 în Ștefan cel Mare. Antrenorul Leo Grozavu a declarat că este alături de dinamoviștii care au șanse mici acum să mai prindă playoff-ul.

„A fost o vreme ca în Anglia, dar bine că am luat cele 3 puncte. Am jucat bine în prima repriză, dar în a doua am căzut, am primit şi gol şi ne-am pierdut oarecum busola, dar după eliminarea lui Nistor am căpătat din nou curaj. Am pus mingea jos, am dus acţiunile la margine şi de acolo au venit centrările care ne-au adus victoria.

Nu comentez arbitrajul. Am avut şi noi penalty, am avut şi noi eliminare, nu-i frumos să vorbesc despre Dinamo, doar despre echipa mea. Nu e fair play. Eu respect Dinamo, am petrecut 6 ani din carieră, mă întorc cu plăcere aici, sunt alături de suflarea dinamovistă în momentele mai puţin bune,” a spus Grozavu,

Leo Grozavu a fost aproape de a veni la Dinamo, după ce Eugen Neagoe a fost nevoit să renunțe din cauza problemelor medicale.

Grozavu este impresariat de Anamaria Prodan, iar discuțiile au fost sistate de Prunea.