RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

“Câinii”, băgați în ședință de Bălănescu! Ce le-a transmis directorul lui Dinamo

Directorul general al clubului Dinamo, Bogdan Bălănescu, a susținut o ședință cu angajații clubului din “Ștefan cel Mare”.

În urma evenimentelor din ultima perioadă, directorul general Bogdan Bălănescu a programat o ședință cu toți angajații clubului.

Acesta a convocat sedința prin intermediul unui SMS în care au fost anunțați că prezența este obligatorie la birourile de la RIN Grand Hotel, anunță ProSport.

Balanescu

Dinamo mai are nevoie de aproximativ 200.000 de euro pentru a putea lua licența pentru sezonul următor.

Astfel, directorul clubului le-a transmis angajaților că plata salariilor va fi amânată deoarece prioritatea clubului în acest moment este obținerea licenței pentru Liga 1.

bogdan balanescu 1024x768

De asemenea, la ședință s-a discutat și subiectul plecării lui Dusan Uhrin. Chiar dacă au apărut informații potrivit cărora tehnicianul ceh ar urmă să plece, Florin Prunea infirmă: ”Eu sunt la Săftica. Dusan Uhrin este lângă mine, ne pregătim de antrenament” a declarat Prunea, potrivit ProSport.

dusan-uhrin-dinamo

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV | Florin Talpan îl ‘desființează’ pe Pompiliu Bota! „Falsul avocat a înregistrat marca Steaua cu rea credință”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare