Câini credincioși :) Rednic scapă de trei jucători, dar niciunul nu vrea să plece

Antrenorul Mircea Rednic vrea să scape de Georgios Katsikas (28 de ani), Mircea Axente (31 de ani) și de Daniel Popa (23 de ani). Cei trei nici nu vor să audă și au anunțat că doresc să rămână la Dinamo.

Rednic întâmpină rezistență la revoluția pe care a declanșat-o la Dinamo. Trei dintre jucătorii pe care vrea să-i dea afară nu se dau duși.

“În ultima vreme am avut multe probleme. Au fost patru sau cinci antrenori în doi ani, 10-15 noi fotbaliști, nu a fost deloc stabilitate laDinamo. Ceea ce are nevoie Dinamo acum, cred, e mai multă stabilitate“, a declarat Katsikas la TV Digi Sport.

Nu am primit suficient de multe şanse. Eu cred că pot ajuta Dinamo“, a spus și Axente.

Daniel Popa vrea și el să rămână:

Eu mai am contract cu Dinamo încă patru ani. Ştiu că se cere suma de 200.000 de euro pe mine. Orice echipă mă poate transfera dacă dă aceşti bani. Însă eu vreau să rămân la Dinamo, sunt tânăr. Mi-am pierdut încrederea din cauza situaţiei echipei. Şi eu sunt vinovat pentru această situaţie. O vom scoate însă la capăt”.

Rednic i-a dat afară deja pe Gicu Grozav, Daniel Subotic, Teddy Mezague, Kino Delorge, Jaime Penedo, Andrei Tîrcoveanu, Armando Cooper și Sergiu Popovici.

Declarațiile repetate privind lipsa de valoare a lotului date de Rednic i-a enervat pe jucătorii rămași.

Tehnicianul ar putea întâmpina din această cauză dificultăți la rezilierea contractelor, fiind posibil ca jucătorii să ceară mai mulți bani.

Spynews.ro