RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cahill, declarație șocantă despre Halep: „Aș face-o încă o dată!”

Darren Cahill a surprins pe toată lumea după ce a pus-o la zid pe Simona Halep, la Turneul Campioanelor.

Australianul a vorbit despre acest episod și nu regretă că a folosit cuvântul rușine la „on-court coaching”.

„Ştiam că era un moment greu şi că, intrând pe teren ca antrenor, trebuie să iei o decizie în ce direcţie te îndrepţi. Am intrat pe teren după setul al doilea şi i-am spus cât de mândru sunt.

Adevăratul context al problemei a fost că m-am mai aflat în această poziţie de câteva ori cu Simona. Din anumite motive, când are avantajul unui break şi poate extinde diferenţa pe tabelă şi nu o face, intră într-o zonă rea, într-un punct interior în care pur şi simplu se bate singură. Am văzut-o făcând asta de 8 sau 10 ori.

Este o provocare mare acel moment, nu este ceva ce ai vrea să faci ca antrenor. A trebuit să fiu mai dur. Nu i-am spus ei ca persoană (n.n. – că a fost o ruşine), am vorbit despre comportamentul ei în acele trei game-uri. Cred că aş face-o încă o dată dacă ar trebui. Nu este o poziţie plăcută în care să se afle un antrenor, dar cred că nu îmi făceam cum trebuie munca de antrenor (n.n. – dacă nu o certa), a declarat Cahill.

„În ultimele trei ghemuri ai fost o ruşine pe teren. Haide, nu poţi câştiga meciul aşa cum ai jucat în ultimele trei ghemuri”, a fost mesajul lui Cahill pentru Simona, în timpul partidei cu Pliskova.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare