Cadou amar de ziua lui Mulţescu! Astra l-a dat afară pentru a patra oară

Gigi Mulţescu a semnat rezilierea contractului cu Astra Giurgiu chiar în ziua în care a împlinit 67 de ani. Cu o singură victorie în ultimele şase etape, Mulţescu a fost demis după cel de-al patrulea mandat pe banca fostei campioane.

După înfrângerea din ultima etapă, 1-2 cu Poli Iaşi, conducerea fostei campioane anunţase că obiectivul echipei a devenit salvarea de la retrogradare. Mulţescu a acceptat rezilierea contractului, însă pune lipsa de rezultate pe seama subţirimii lotului.

“Am fost corect dar afară, ce să spun mai mult!? S-au accidentat patru, cinci jucători şi cum lotul nu este foarte numeros au urmat nişte meciuri cu echipe de top, mai puternice şi din punct de vedere fotbalistic şi din alte puncte de vedere” – a analizat Mulţescu la Digi Sport.

Mulţescu a aruncat săgeţi şi spre Dan Alexa. Antrenorul Dunării Călăraşi a refuzat propunerea Astrei, însă şi-a exprimat părerea că lotul echipei din Giurgiu este unul care poate realiza performanţe în actualul sezon.

“Un lot extraordinar, aproape precum Craiova. Dacă este aşa extraordinar, de ce nu ai venit tu, mă bucuram să văd cum materializezi tu echipa în Champions League cu lotul aşa foarte bun!” – i-a transmis Mulţescu mai tânărului său coleg de breaslă.

Cu mandatul de la Astra Giurgiu, Mulţescu a ajuns la 34 de mandate de antrenor în cariera începută în urmă cu 28  de ani. 

Spynews.ro