Buzărnescu vrea să ajungă la Turneul Campioanelor și are ambiții mari la București: “Doar așa pot crește!”

Aflată pe locul 28 în lume, Mihaela Buzărnescu are ambiții mari la BRD Bucharest Open și își propune să câștige aici primul titlu WTA.

Mai mult, Buzărnescu își propune să ajungă chiar între primele 10 jucătoare din lume, ascensiunea ei, care îi permite să viseze și la Turneul Campioanelor, fiind una incredibilă.

În primul tur de la București, Buzărnescu va da peste Danka Kovinic.

“M-aș bucura enorm să câștig turneul de la București!”

“Mă bucur că pot demonstra la o vârstă nu tocmai fragedă că se poate dacă îţi doreşti. Dacă aş câştiga turneul de la Bucureşti ar fi primul titlu WTA pentru mine, m-aş bucura enorm, dar eu iau fiecare meci în parte.

Fizic şi mental sunt ok, deşi am nevoie de acomodare pe zgură după cinci săptămâni pe iarbă. Dacă reuşesc să ajung în Top 20, petru că este aproape, dar şi departe, pentru că sunt foarte multe puncte, următorul obiectiv ar fi Top 10.

Există persoane care spun că jocul meu ar fi de acel nivel, dar nu vreau să mă pronunţ. Vreau să fiu sănătoasă, doar aşa pot creşte. În ultima vreme am atins un vârf de formă, am fost destul de constantă, dar mi-aş dori să joc şi la Turneul Campioanelor”, este marea ambiție a Mihaelei Buzărnescu.