Mihaela Buzărnescu a fost deranjată de ironia lui Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, care a numit-o „Buzunărescu” într-un interviu în care a adus vorba despre meciul pe care aceasta l-a disputat la Wimbledon, împotriva Simonei Halep.

Buzărnescu a răspuns la ironia președintelui FRT cu o întrebare: „E în continuare președintele Federației?” și l-a îndemnat pe Țiriac să încerce să-i țină minte numele pe viitor.

„Ciudat că nu știe cum mă cheamă! Ce pot să spun? Sper să afle odată cum mă cheamă. Acum un an sau doi cunoștea numele meu. Sincer, e aiurea! Eram a doua jucătoare a României când am jucat cu Simona (n.r. la Wimbledon 2019), acum sunt a patra… Faptul că nu știe cum mă cheamă…

E în continuare președintele Federației? Nu știu dacă poți să faci glume din astea, nu se fac! N-ai cum să nu știi cum mă cheamă! Îmi pare rău că face glume de acest gen! Domnule Țiriac, vă rog frumos să țineți minte cum mă cheamă”, a spus Mihaela Buzărnescu.

ion-tiriac-Bayern Munchen

Ce a spus Țiriac: „Halep, care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului… Eu am fost acolo și am văzut asta în turul 2, în meciul cu Buzărescu… cu Buzunărescu sau cum se numește domnișoara asta! Au jucat amândouă mediocru”.

Citește și ♦ Cristi Săpunaru, la un pas de revenire! Cu cine negociază fostul rapidist