RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

„Bursucul” este îngrijorat în privința unui jucător: „Ar fi foarte greu pentru noi să jucăm fără el, asta e realitatea!”

Campioana României, CFR Cluj, a obținut joi seară, o victorie în debutul din grupele Europa League, după o victorie în deplasarea din Bulgaria, 2-0, contra lui ȚSKA Sofia!

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu (53 de ani), a vorbit despre un jucător esențial din echipa pregătită de acesta. Ciprian Deac (34 de ani) este considerat de Petrescu drept unul dintre cei mai importanți jucători ai formației clujene, dar de la care așteaptă însă evoluții mult mai bune.

ciprian-deac-cfr-cluj

„Bursucul” s-a arătat îngrijorat, spunând că CFR-ului i-ar fi extrem de greu fără decarul echipei în teren.

„Ciprian are o calitate foarte mare. Mă bucur că Deac a ajuns la o asemenea maturitate, pentru că eu zic că are dreptate. Nu a făcut nişte meciuri foarte bune, nici măcar cu ȚSKA, cum toată lumea spune.

Dacă spuneam eu ce a zis el, poate spunea cineva că am ceva cu Deac. A spus-o el și e foarte bine. Cred că poate să joace mai bine. Are şi el o vârstă, într-adevăr, a recunoscut, vrea să facă lucruri pe care nu poate să le facă, dar, fără Deac, CFR nu ştiu ce ar face. Ar fi foarte greu pentru noi să jucăm fără Ciprian, asta e realitatea. E un jucător tânăr la cum se pregăteşte!”, a declarat Dan Petrescu, potrivit Telekom Sport.

Citește și Un membru al Generației de Aur îi bate obrazul lui Mircea Sandu: “N-am uitat nici acum nedreptatea pe care mi-a făcut-o!”

Omul meciului în partida de la Sofia, Ciprian Deac s-a arătat extrem de dezamăgit la finalul partidei, spunând că de ceva timp nu mai joacă nimic, iar unul dintre motivele acestei scăderi de formă, l-ar reprezenta vârsta fotbalistului.

„Să vă spun sincer, sunt un jucător care cred că sunt cel mai mare autocritic al meu, cred că de două luni nu joc nimic, nu știu ce se întâmplă cu mine, nu e jocul meu, nu sunt mulțumit de mine, vreau mai mult pe faza ofensivă. Poate m-a ajuns și vârsta, nu vreau să accept asta, dar vârsta nu iartă pe nimeni, de aceea mă antrenez și mai mult decât cei tineri. Îmi doresc să revin în curând la forma mea!, a declarat mijlocașul la finalul partidei dintre ȚSKA Sofia și CFR.

Citește și Bergodi a anunțat când se va putea baza din nou pe Koljic: “Avem vești bune despre el!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare