România poate juca următoarele două meciuri de acasă, cu Norvegia și Suedia, fără spectactori.

În timpul meciului România – Malta, scor 1-0, mai mulți suporteri ai naționalei au început cu scandările xenofobe. Crainicul stadionului a încercat să îi potolească, însă fanii nu s-au oprit și au început să scandeze și împotriva Federației Române de Fotbal.

Răzvan Burleanu s-a arătat extrem de deranjat de aceștia. Președintele FRF este de părere că unora nu le pasă de România, ci doar de ei înșiși. De asemenea, acesta a explicat cum amenzile de la UEFA afectează dezvoltarea fotbalului românesc.

”Suntem foarte mâhniţi, pentru că, până la urmă, vorbim de câţiva indivizi care spun că ţin că România, că îi interesează, că le pasă de România, dar vedem că le pasă doar de ei înşişi.

Toate aceste amenzi înseamnă bani mai puţin pentru tot ce înseamnă dezvoltare pentru fotbalul românesc, bani mai puţini pentru infrastructură, bani mai puţin pentru competiţiile de copii şi juniori. UEFA te amendează, şi dacă e să avem şi un stadion închis, cu atât mai mult.” a declarat Răzvan Burleanu după meciul cu Malta.

Citește și EXCLUSIV | Răzvan Burleanu, ‘mitraliat’ de Cornel Dinu! „A fost pus de serviciile secrete”