Burleanu, atac fără precedent: “Este o insultă adusă copiilor noștri!” VIDEO impresionant cu imnul României

Norvegienii s-au temut de scandări rasiste chiar și cu zeci de mii de puști în tribune, iar cei de la FRF au oferit un răspuns pe măsură.

Răzvan Burleanu a lansat un atac dur la adresa lui Lars Lagerback, care se aștepta ca partida să se joace fără spectatori.

“Am rămas și noi uimiți de reacția lor. Noi considerăm că este o insultă adusă copiilor noștri, de altfel vom și informa delegatul UEFA asupra acestei declarații. Selecționerul Norvegiei greșește când consideră că poporul român este unul rasist sau xenofob, confundă țările probabil”, a declarat Burleanu.

“Sper că fanii voștri tineri se vor comporta frumos și nu precum predecesorii lor, pentru că altfel vom fi nevoiți să luăm măsuri atât noi cât și celelalte țări. Aș fi foarte dezamăgit dacă se va întâmpla ce s-a întâmplat și în trecut.

Sunt lucruri îngrijorătoare și nu știu cum ar trebui să reacționăm. Nu știam că UEFA are aceste reguli. Nu înțeleg această regulă, dar trebuie să o respect”, a spus Lagerback, la conferința de presă de luni.

Norvegia Lagerback