Burleanu anunță un parteneriat între FRF și Federația Engleză de Fotbal

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat joi că s-a întâlnit la Bucureşti cu preşedintele Federaţiei Engleze de Fotbal, Greg Clarke, pentru a discuta despre un parteneriat între cele două structuri.

Vizita delegației de la Londra reprezintă un reper pentru istoricul relațiilor oficiale la acest nivel între cele două federații pentru perioada de după 1989. Cu atât mai mult cu cât obiectivul principal al întâlnirii l-a constituit fixarea cadrului în care vom lansa parteneriatul strategic între cele două federații. Astfel, la nivel tehnic, dar și instuțional, fotbalul românesc va putea beneficia în scurt timp de expertiza britanică și, prin intermediul FRF, vom furniza o platformă a transferului de know-how și bune practici pentru multiple zone din fotbal. Acești pași întăresc încă o dată reputația dobândită de fotbalul nostru în ultimii ani, reputație care conferă deschidere și oportunități de dezvoltare“, a transmis Burleanu prin intermediul blogului personal.

Ar fi cel de-al doilea parteneriat al FRF cu o asociație din vestul Europei, după cel semnat în septembrie 2015, pe cinci ani, cu Federaţia Daneză de Fotbal.

Spynews.ro