RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Bumbescu dă de pământ cu liderul galeriei FCSB: “Un prost care nu are ce face! Nu or să joace în Ghencea!”

Adrian Bumbescu, fostul mare jucător al Stelei dă de pământ cu liderului galeriei liderului Ligii 1, Gheorghe Mustață.

“Colonelul” îl acuză pe liderul galeriei echipei finanțate de Gigi Becali că a încercat să provoace un conflict între foștii mari jucători ai Stelei. Actualul șef al Centrului de Copii și Juniori de la CSA Steaua, Adrian Bumbescu spune că atâta timp cât va exista un litigiu între FCSB și Clubul Sportiv al Armatei, echipa patronată de Gigi Becali nu va juca niciodată în Ghencea.

bumbescu steaua

“Au jucat murdar în aceste ultime luni, au încercat chiar și pe mine și pe Sătmareanu să ne asmută asupra clubului, au făcut declarații că vor cei de la Steaua să ne dea afară. A zis un prost (n.r. – Gheorghe Mustață), care nu are ce face, dar nu e nimic adevărat.

gheorghe mustata

Cum să bage fitile între mine și Steaua, când eu sunt de o viață aici? Am jucat și am antrenat zeci de ani la Steaua, sunt respectat la club și lucrurile se desfășoară normal. Dar lucrurile astea nu vor rămâne fără urmări. Or să se roage și ei de noi să joace pe noul stadion, dar, cât timp e litigiu, cât timp nu o să respecte deciziile tribunalului, nu or să joace în Ghencea.

ghencea3
Sursa foto: “AS 47”

Au făcut multe declarații prin presă, au pus multă presiune, dar nu au ce caută în Ghencea, în acest moment. Cu răutatea și aroganță nu vor câștigă nimic. Cu bună înțelegere era mai bine. Răutatea o să le strice. Au făcut multe lucruri urâte, și în privința suporterilor, și în privința stadionului, nu e momentul acum să discutăm, se știe de ce sunt în stare” a declarat Adrian Bumbescu pentru sport.ro

Citește și „Războiul stelelor” continuă! „Cum vrea Oprița să promoveze? Să o trimită FRF pe FCSB 2 în seriile din Moldova?”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare