Constantin Budescu le-a trezit imaginația fanilor de la FCSB! “Roș-albaștrii” îl cer înapoi pe “magicianul” arabilor

Mijlocașul român în vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu, este legitimat în acest moment la formația din Arabia Saudită, Damac! 

După ce s-a spus că își va prelungi contractul cu formația Astra Giurgiu sau că va merge din vară la FCSB, mijlocașul a luat decizia surprinzătoare de a se transfera în zona Golfului. Ajuns la 32 de ani, Constantin Budescu și-a recăpătat pofta de fotbal în ultima vreme, iar evoluțiile sale în tricoul celor de la Damac i-au făcut pe aceștia să se felicite pentru aducerea sa.

budescu

Deși mai are contract cu saudiții până anul viitor, Budescu nu s-a ferit să spună că se gândește la revenirea în România, iar echipe precum FCSB sau Petrolul Ploiești visează să îl repatrieze pe fotbalist. Acum, “Budi” i-a pus pe jar e suporterii liderului din Liga 1, după ce a postat pe contul de Instagram o fotografie de pe vremea când juca pentru “roș-albaștrii”.

Reacțiile fanilor de la FCSB au venit imediat, iar aceștia au luat cu asalt secțiunea de comentarii, manifestându-și dorința ca Budescu să îmbrace din nou tricoul bucureștenilor. Inclusiv Harlem Gnohere, fostul golgheter al roș-albaștrilor, a apreciat fotografia internaționalului român.

Constantin Budescu a mai evoluat pentru FCSB în perioada iulie 2017-iulie 2018, atunci când a fost transferat de către arabii de la Al-Shabab. 2.000.000 de euro este cota de transfer a mijlocașului ofensiv în vârstă de 32 de ani.

Citește și VIDEO | Budescu are un urmaş pe cinste! Cum marchează fiul ,,magicianului” din unghiuri imposibile