Budescu a pus punctul pe ”i” după despărțirea de FCSB: ”Le-am dat campionatul celor de la CFR!”

Constantin Budescu a plecat, marți, spre Riad, Arabia Saudită, unde se va alătura lotului condus de Șumudică la Al-Shabab. Atacantul va avea un salariu de un milion de euro pe an în Arabia Saudită, iar FCSB va primi 2,5 milioane de euro.

“N-am avut nicio relaţie încordată cu Dică, a fost o relaţie ok. Eu am spus la momentul acela ce am avut de spus, că nu m-am simţit bine după acele schimbări şi atâta tot. Nu ne-am certat sau chestii de genul… Eu am spus şi înainte, după primele 5, 6 etape, că o să ne fie greu dacă facem experimente şi, din păcate, noi, practic, le-am dat campionatul celor de la CFR, dacă vă uitaţi un pic la meciul de la Iaşi!”, a spus Constantin Budescu, conform Digi Sport.

nicolae dica 1

Citește și Mesajul incredibil pe care Budescu l-a primit de la Săpunaru după ce a plecat de la FCSB

Deși a fost decisiv pentru FCSB sezonul trecut, Budescu a fost criticat de Gigi Becali, la final. Fotbalistul a ținut să facă lumină și în acest caz:

“Dânsul vorbeşte multe, nu m-am simţit în niciun fel. Chiar m-am simţit bine în acest an la FCSB, a fost o experienţă bună şi cred că asta s-a văzut şi prin randamentul meu de la echipă. Dacă nu mă simţeam bine, se vedea şi în randamentul meu”.

fcsb

“Începusem şi formasem un grup frumos la Steaua, ne-a lipsit doar campionatul ca totul să fie ok… Dar, sper să-l câştige în sezonul care urmează. Le doresc succes şi sper să se califice în grupele Europa League, pentru că acesta este principalul obiectiv, după care să câştige şi campionatul”, a concluzionat fostul jucător al vicecampioanei României.

Constantin Budescu (29 de ani) a reușit 13 goluri și 12 pase decisive în cele 37 de meciuri jucate pentru FCSB în sezonul trecut.