FOTO “Briliantul” râde de Ionuț Lupescu. Prima reacție după victoria lui Burleanu

Adrian Mutu, unul dintre susținătorii lui Răzvan Burleanu pentru șefia FRF, a salutat rezultatele alegerilor și a subliniat că fotbalul românesc are toate condițiile pentru a face performanță în actuala administrație.

Am văzut scorul, dublu, da. De ce? Pentru profesionalismul de care a dat dovadă, pentru lucrurile pe care le-a făcut pentru oameni, pentru participanții la vot, majoritatea lor, pentru că și-a dat silința … Are o echipă de profesioniști, la nivel administrativ își fac treaba foarte bine. Ce mi-a plăcut este că noi, partea tehnică, am avut tot timpul condițiile pentru a face performanță. Cred că, de când a venit Cosmin, lucrurile s-au schimbat în bine. Nu am simțit niciodată o presiune … a fost o presiune constructivă tot timpul, nu de alt gen. Cred că sunt o echipă foarte bună, eu l-am susținut și mă bucur că a ieșit. Baftă și sper să facă și mai bine pentru fotbalul românesc de acum încolo“, a spus Mutu pentru DigiSport.

Fostul decar al echipei naționale este de părere că Ionuț Lupescu și cei care l-au susținut nu trebuie să facă o tragedie din acest rezultat nefavorabil lor.

Cred că Ionuț Lupescu are alură de președinte, probabil are și pregătire de președinte, dar ori a venit prea târziu, pentru că nu se știa până acum două luni de Ionuț Lupescu, doar de alți candidați … poate și echipa cu care s-a prezentat, nu-mi dau seama. Dar el nu trebuie să o ia ca pe un eșec extraordinar, trebuie să fie ce e, să se pregătească, cine știe? Poate pe viitor se vor schimba lucrurile. Pentru ceilalți nu se schimbă nimic, pentru Mircea Lucescu, pentru Cristi Chivu, probabil va rămâne observator la UEFA“, a mai spus Adi Mutu.

Amuzat de plecăciunea lui Lupescu în fața lui Burleanu

Fostul internațional, actualmente antrenor al echipei FC Voluntari, a postat o fotografie pe contul de Instagram în care sunt implicați Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu și Mircea Lucescu.

Mutu caterinca

Răzvan Burleanu a câștigat, miercuri, un nou mandat în fruntea Federației Române de Fotbal. Dintre cele 254 de voturi validate, Burleanu a obținut 168, iar Ionuț Lupescu a primit 78 de voturi. Marcel Pușcaș a primit 8 voturi. Ilie Drăgan nu a obținut niciun vot.