BREAKING NEWS | Tragerea la sorți pentru EURO 2020 va avea loc la București!

Tragerea la sorţi pentru Campionatul European din 2020 va avea loc la Bucureşti!

Evenimentul este programat pe data de 30 noiembrie 2019. Pavilionul central de la Romexpo va găzdui tragerea la sorți pentru grupele de la Campionatul European. Anunțul a fost făcut de Christian Karambeu, ambasadorul trofeului EURO 2020.

Este un mare privilegiu pentru mine să revin la Bucureşti şi să întâlnesc oameni pe care i-am văzut deja pe terenul de fotbal sau la Jocurile Olimpice – mă refer aici la Gabriela Szabo – şi să fiu pe un stadion atât de frumos. România merită să facă parte din echipa de organizare a Euro 2020.

Sunt aici pentru a prezenta trofeul Henri Delaunay şi pentru a anunţa că pe acest stadion vor avea loc patru meciuri la turneul final. Vreau să vă aduc o veste foarte bună şi vă rog să o reţineţi. Şi anume că pe 30 noiembrie 2019, Bucureştiul va organiza evenimentul de tragere la sorţi pentru grupele Euro 2020., a spus Christian Karambeu.

România face parte dintre cele 12 țări care vor găzdui trei meciuri ale grupei C şi o optime de finală de la Campionatul European din 2020. Dacă România se va califica la turneul final, naţionala va fi repartizată în grupa C şi va juca cel puţin două meciuri la Bucureşti.

euro 2020