Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost rănit grav într-un accident de mașină!

Fiul președintelui LPF se afla într-un Aston Martin DBS, mașină care a fost grav avariată. Celălalt șofer prezent în autovehicul și-a pierdut viața, anunță Digi24.

”În jurul orei 3,00, un şofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani.” a informat Brigada Rutieră a Capitalei.

După accident, tânărului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice, probe care au fost trimise la Institutul Național de Medicină Legală.

În acest moment, Mario se află la Spitalul Elias, în stare gravă: ”A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Mario Iorgulescu, certat cu legea! Fiul șefului LPF, un ”bad boy” de București

Can Can anunță că Mario se întorcea din club și s-ar fi certat cu iubita înainte de accident. De asemenea, sursa citată a precizat că, în 2016, fiul președintelui LPF a fost arestat alături de mai mulți bărbați, într-un dosar în care s-au făcut cercetări pentru lipsire de libertate, loviri, distrugere şi favorizarea infractorului. Ulterior, Mario a fost pus sub control judiciar, alături de ceilalți inculpați.