RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

BREAKING NEWS | Simona Halep s-a retras din turneul de la Palermo

Simona Halep (locul 2 WTA) și-a anunțat retragerea din turneul pe zgură de la Palermo, programat în perioada 3-9 august. Decizia a fost luată pe fondul pandemiei de coronavirus. 

Italia a impus carantina de 14 zile pentru toate persoanele care vin din România, dar organizatorii turneului de tenis de la Palermo dădeau asigurări că Halep va primi o derogare.

După o pauză de peste cinci luni, circuitul feminin WTA se reia pe 3 august, la Palermo, un turneu de categorie Internaţional, dotat cu premii totale în valoare de 225.000 de dolari. Simona Halep era principala favorită a competiției.

Având în vedere numărul în creștere de cazuri de COVID-19 în România și temerile mele cu privire la călătoriile cu avionul în această perioadă, am luat decizia dificilă de a mă retrage de la Palermo. Vreau să le mulțumesc directorului turneului și ministrului italian al Sănătății, pentru eforturile lor. Le urez o săptămână de succes cu turneul„, a scris Simona pe Facebook.

Alte trei jucătoare din România ar trebui să joace în calificări la Palermo: Sorana Cîrstea, Irina Begu și Patricia Țig.

Accesul spectatorilor va fi permis la Palermo, dar într-un număr restrâns. Vor fi aplicate măsuri speciale, inclusiv purtarea măștii.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare