UPDATE: 12:15 Nu doar Gicu Grozav se desparte de Dinamo. Și belgianul Kino Delorge se va despărți de trupa din Ștefan cel Mare. La fel ca și Grozav, Delorge a avut de două ori șansa de a o duce pe Dinamo în sferturile competiției. Fundaşul belgian a avut şansa de a repeta prima execuţie, una lamentabilă, însă a bătut slab şi a doua oară.


Rușinea istorică înregistrată de Dinamo, joi seara, în Cupa României a făcut deja prima victimă! Adus cu surle și trâmbițe pentru a o salva pe Dinamo din situația dificilă în care se află, Gicu Grozav o părăsește pe Dinamo după doar 4 meciuri.

Conform surselor realitateasportiva.net, Gicu Grozav își reziliează în aceste momente contractul cu Dinamo. Singura condiție pusă de atacantul ”câinilor” este de a primi banii la zi.

Citește și SCANDAL în vestiarul Călărașiului după meciul cu FCSB! ”Cine eşti tu să ne spui asta?”

Trupa antrenată de Mircea Rednic a fost eliminată, joi, din optimile de finală ale competiției de AFK Csikszereda, formație din eșalonul trei valoric al țării, după un meci decis la loviturile de departajare.

Evoluția scorului a fost halucinantă. După 90 de minute, scorul înregistrat pe tabelă era 2-2. Apoi, în prelungiri, fiecare formație a punctat, pentru ca la loviturile de departajare formația din Miercurea Ciuc să se impună cu scorul de 6-5 și un general de 9-8.

Gicu Grozav a fost jucătorul care a ”îngropat-o” pe Dinamo în meciul de aseară. La loviturile de la 11 metri din seriile de câte 5, atacantul ”câinilor” urma să execute ultima lovitură de departajare.

Dacă ar fi înscris, Dinamo ar fi fost calificată în sferturile de finală ale competiției. Însă, Grozav a ales să execute spectaculos, cu o scăriță, și a ratat halucinant.