Nicolae Stanciu (26 de ani) a fost anunțat de antrenorul lui Al Ahli, Branko Ivankovic, că nu mai se bazează pe serviciile lui în următorul sezon.

Fotbalistul român a avut probleme la formația sa și a intrat în dizgrația oficialilor clubului. Înaintea ultimei etape din sezonul trecut, Stanciu a plecat din Arabia Saudită după ce Al-Ahli nu i-a plătit salariul de la începutul anului. Ultimii bani primiți de acesta ar fi fost la semnarea contractului, iar fotbalisul român a pus piciorul în prag și a părăsit țara în semn de protest.

Fotbalistul român a avut un sezon modest în Arabia Saudită, iar în urma deciziei pe care a luat-o la sfârșitul sezonului trecut, antrenorul lui Al-Ahli i-a transmis lui Stanciu că nu mai are nevoie de serviciile lui.

Staff-ul tehnic condus de Brako Ivankovic l-a anunţat pe Nicolae Stanciu că e liber să îşi caute echipă, neintrând în planurile lui Al Ahli pentru sezonul viitor au scris arabii.

3.5 milioane de euro este cota de piață a internaționalului român, potrivit transfermarkt.com. Acesta are șanse mari să se întoarcă în Cehia și să semneze cu Slavia Praga, formație la care mai evoluează și Alexandru Băluță.