RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

BREAKING NEWS | LPF a stabilit data reluării Ligii 1! Când reîncepe campionatul

Astăzi în cadrul teleconferinței cu cei 14 reprezentanți ai cluburilor de Liga 1 s-a luat decizia ca sezonul să se reia în primul weekend din luna iunie. 

Decizia poate fi pusă în aplicare în contextul în care antrenamentele echipelor vor putea debuta la 16 mai, în cazul în care Starea de Urgență nu va mai fi pelungită după această dată. Oficialii LPF alături de cluburile participante au căzut de comun acord că o perioadă de pregătire de trei săptămâni este suficientă pentru fotbaliști pentru a intra în forma necesării abordării competiției.

arena nationala

O altă decizie importantă vizează prezența spectatorilor pe stadioane. Accesul lor va fi interzis o perioadă în contextul pericolului reprezentat de o posibilă răspândire a cazurilor de coronavirus. Se ia în calcul modelul oferit de Bundesliga, acolo unde va fi permisă intrarea pe arenă pentru doar 239 de persoane potrivit unui protocol încheiat înainte de fiecare joc. Ultimele meciuri în Liga 1 s-au disputat pe 9 martie, iar din actualul sezon mai sunt de disputat 8 etape în play-off și 12 runde din play-out.

CITEȘTE ȘI –>> Doliu pentru fotbalul românesc! Un fost jucător al Stelei a încetat din viață

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare