BREAKING NEWS | Ionuț Radu a revenit la naționala României și poate apăra în meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia

Foto: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images (Profimedia)

Federația Română de Fotbal a anunțat că Ionuț Radu (23 de ani) a revenit la echipa națională.

Portarul se va alătura cantonamentului tricolorilor de la Mogoșoaia.

Deși autoritățile medicale din Milano au introdus inițial restricția pentru jucătorii lui Inter Milano de a călători și a răspunde convocărilor de la loturile naționale, situația s-a schimbat total. Astfel, autoritățile au permis fotbaliștilor să participe la acțiunile echipelor naționale, în baza unui rezultat negativ obținut la testarea COVID.

Ionut Radu profimedia 0570507052
Ionut Radu. Sursa foto: Profimedia

Portarul Ionuț Radu, convocat inițial de Mirel Rădoi în lotul de 24 de jucători pentru meciurile României din martie, s-a testat și rezultatul este negativ. Astfel, Radu se va alătura în această seară lotului în cantonamentul de la Mogoșoaia! Bine ai venit și bine ai revenit, Ionuț! LUPTĂM ÎMPREUNĂ“, a fost comunicatul emis de FRF.

Toate testele efectuate duminică de fotbaliştii echipei Inter Milano pentru noul coronavirus au ieşit negative, a anunțat presa din Italia. Astfel, fotbaliştii convocaţi pot merge la naționalele țărilor lor.

Ionuţ Radu ar fi trebui să fie titular în partida din Serie A, cu Sassuolo, după ce slovenul Handanovici a fost găsit pozitiv.

Programul echipei naționale a României în luna martie:

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)

28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)

31 martie: Armenia – România, ora 19:00

profimedia 0469870027
Foto: Alex Nicodim/SIPA //SERRESRAPHAEL__ALX5408/1909091038/Credit:ALEX NICODIM/SIPA/1909091046 (Profimedia)

Citește și VIDEO | Nicolae Dică a prefațat debutul la preliminariile pentru CM 2022: “Va fi foarte greu cu Macedonia de Nord”