RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV| Reacția INCREDIBILĂ a lui Gigi Becali după anunțul din această dimineață!

UPDATE 11:38:

Contactat de realitateasportiva.net, patronul de la FCSB, Gigi Becali n-a vrut să comenteze situația dezastruoasă de la echipă. „Nu mai vreau să vorbesc despre ce se întâmplă! Nu vorbesc. Nu mai vorbesc. Dacă nu mai am Tv nu mai vorbesc. Am terminat. La revedere. Vreau pace, liniște și atât” a fost prima reacție a lui Becali după ce alți nouă fotbaliști au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Știrea inițială:

După infectările de care au aflat la testările de la București și de ieri seară de la Timișoara, roș-albaștrii au efectuat o ultima verificare a stării de sănătate și în Serbia unde urmează să joace meciul cu Backa Topola din preliminariile Europa League. 

Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Sergiu Buș și Andrei Pandele sunt fotbaliștii cu test pozitiv care au mărit practic la 9 lista indisponibililor pentru întâlnirea de diseară. FCSB se află la limită din punctul de vedere al regulamentului, având în vedere că are 14 jucători apți pentru partida din această seară din preliminariile Europa League, contra celor de la Backa Topola.

gigi-becali-coronavirus-covid-19

Dacă la testarea din Serbia, ar fi fost 7 jucători pozitivi meciul nu ar mai fi putut avea loc deoarece legile UEFA nu permit unei echipe să prezinte pe foaia de joc mai puțin de 13 fotbaiști, dintre care unul obligatoriu să fie portar.

CITEȘTE ȘI –>> Cortacero și-a făcut încă un dușman în România: “Cum să fiu impresionat de ei ?”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare