BREAKING NEWS | Covid-19 atacă campioana Italiei! Un jucător al lui Juventus, testat pozitiv

Daniele-Rugani-juventus-coronavirus

Un jucător al campioanei Italiei, Juventus, depistat pozitiv la testul pentru coronavirus. Anunțul a fost făcut de oficialii clubului pe contul oficial de Twitter. 

Juventus a anunțat că Daniele Rugani, fundașul central al alb-negrilor, a fost testat positiv. Rugani a fost pus în carantină imediat. Nu se știe deocamdată dacă și alți jucători ai liderului din seria A au fost infectați cu virusul.

„Fotbalistul Daniele Rugani a ieșit pozitiv la testul pentru COVID-19 și este în prezent asimptomatic. Juventus Football Club activează în prezent toate procedurile de izolare cerute de lege, inclusiv recensământul celor care au avut contact cu el”, conform juventus.com.

În Italia autoritățile au raportat 196 de morți și 2.313 noi cazuri de îmbolnăvire. Bilanțul total ajunge astfel la 827 de morți și 12.462 de cazuri de îmbolnăvire. 1.045 de persoane au fost declarate vindecate.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | PSG s-a calificat în sferturile Champions League! Neymar şi Bernat au adus victoria pe Parc des Princes