Comisia de Disciplină l-a pedepsit exemplar pe Mihai Voduț, după ce s-a dovedit că acesta a jucat la pariuri. În plus, Chindia Târgoviște, echipa la care era legitimat, îi reziliază contractul.

Voduț a fost suspendat pentru doi ani și a fost amendat cu 300 de mii de lei.

„În baza articolului 60, alin 5 din Regulamentul Disciplinar se sancționează pârâtul Vodut Mihai cu măsură interzicerii oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani și obligarea la plata unei penalități sportive în cuantum de 300 000 de lei.

Decizia este excutorie începând cu dată pronuntatii acestei hotărâri, în temeiul articolului 117, alin 2 din Regulamentul disciplinar”, se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal.

Mihai Voduț a fost prins că juca la pariuri când era legitimat la Viitorul. Fotbalistul a fost dat în vileag de iubita lui. După ce l-a acuzat că a bătut-o, tânăra a publicat o conversație pe whatsapp în care Voduț îi cerea să pună la pariuri și o fotografie cu un bilet în care apărarea un meci al Viitorului, la care pariase împotriva echipei sale.

La acel moment, Hagi l-a dat afară de la Viitorul.

Voduț a jucat apoi la Beitar Ierusalim, după care s-a transferat la Chindia.

”Noi trebuie să luăm act după decizia Comisiei de Disciplină. Aveam și noi o clauză în contract, conform căreia în cazul în care va fi suspendat, să-i reziliem unilateral contractul lui Voduț”, a spus Marcel Ghergu, președintele celor de la Chindia.