Bonetti și-a anunțat revenirea: ”Vin să ajut Dinamo gratis!”

Dario Bonetti (59 ani) și-a anunțat revenirea în Ștefan cel Mare!

Fostul tehnician al ”câinilor” revine la Dinamo în postura de consultant DDB pe probleme sportive.

Anunțul a fost făcut de Peluza Cătălin Hîldan, care a anunțat faptul că italianul îl va ajuta și pe Jerry Gane, actualul tehnician al roș-albilor.

bonetti 1

”BENVENUTO A CASA, DARIO!

NU MAI E TIMP DE PIERDUT! Trebuie să strângem toți rândurile!

Așa cum v-am anunțat astăzi, avem pregătit și pasul următor. Dario vine în postura de consultant DDB pe probleme sportive și ne va ajuta în reorganizarea activității pe acest final de sezon și în punerea unei baze sănătoase pentru ceea ce urmează.
Este planul nostru de criză.

Avem nevoie de un miracol și credem că regizorul “Minunii de la Liberec” îl poate ajuta pe Jerry Gane in acest sens.

Antrenorul lui Dinamo, Jerry Gane, a fost consultat și este de acord să colaboreze cu Dario, fără nici un fel de rezerve, pentru binele lui Dinamo.

Dinamo are nevoie de profesioniști. În acest sens DDB l-a contactat pe Dario Bonetti, cu care au existat o serie de consultări și până acum.

bonetti

Răspunsul lui Dario a fost foarte prompt: “Ragazzi, nici n-am apucat să-mi iau bilet de avion, că voi ați și terminat biletele pentru meciul cu CFR…
Când le povestesc celor din Italia despre voi, li se pare că exagerez. Nu le vine să creadă. Cum să facă sold out fără public!

Cu suporteri ca voi se pot face lucruri INCREDIBILE!
Vin să ajut Dinamo gratis. Împreună putem salva clubul.”

GRAZIE, DARIO!

Haideți să-i răspundem prin bilete și prin înscrieri în www.programddb.ro, proiectul la care a aderat și Dario încă de la începutul anului!” a anunțat Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și EXCLUSIV | Lumina de la capătul tunelului nu se vede la Dinamo: ”Faliment! N-au nicio șansă!”