BREAKING NEWS! Zinedine Zidane a plecat de la REAL MADRID! ”Madridul mi-a dat totul, Realul rămâne în inima mea”

ȘOC! Zinedine Zidane a plecat de la Real Madrid! Tehnicianul campioanei Europei a anunţat organizarea unei conferinţe de presă joi, de la ora 14:00 (ora României) în care și-a anunțat uluitoarea decizie.

Plecarea lui Zidane de la Real Madrid este o adevărată “bombă”, una mai mare chiar decât cea aruncată de Cristiano Ronaldo după finala cu Liverpool, când a anunţat că există posibilitatea să nu mai continue pe Bernabeu.

Zinedine Zidane se afla pe banca Realului din ianuarie 2016, iar contractul său cu gruparea blancă expira în 2020. Ca antrenor al ”albilor”, Zidane a cucerit nu mai puțin de 9 trofee – de trei ori UEFA Champions League (2015-16, 2016-17, 2017-2018), Supercupa Europei (2016, 2017), La Liga (2016-2017), Supercupa Spaniei (2017) și Cupa Mondială a Cluburilor (2016, 2017).

Zinedine Zidane: ”Am luat decizia de a nu continua în postul de antrenor al lui Real Madrid. Această echipă avea nevoie de o schimbare pentru a rămâne câștigătoare, Băieții, staff-ul, voi, presa, aveați nevoie de un alt discurs”, a explicat Zinedine, care a luat Liga Campionilor în acest sezon, dar a fost departe de FC Barcelona în La Liga (locul 3, la 17 puncte distanță de campionii catalani).

”Madridul mi-a dat totul, Realul rămâne în inima mea”, a mai spus francezul. ”Voi fi aici, aproape de acest club, pe tot parcursul vieții. Dar, pentru mine, este timpul unei schimbări”.

”Iubesc acest club, îl iubesc pe preşedinte. Mi-a dat oportunitatea să vin aici ca şi jucător, acum ca manager şi îi sunt profund recunoscător. Dar avem nevoie de o schimbare”.

Președintele Florentino Perez: ”Vreau să-i mulțumesc pentru dedicarea lui, pentru tot ceea ce a făcut pentru Real Madrid în acești ani. Dar. dacă are nevoie de o pauză, o merită din plin. După ce a câștigat Liga Campionilor este o decizie neașteptată, dar trebuie să-i respectăm hotărârea. Mi-ar fi plăcut să-l conving să rămână, însă eu știu cel mai bine ce fel de om este …”.

”Zidane a venit ieri la mine şi mi-a comunicat această decizie neaşteptată”, a mai spus şi Florentino Perez.

Real Madrid a câştigat pe 26 mai, pentru a 13-a oară Liga Campionilor, a treia oară consecutiv, după victoria cu 3-1 în fața celor de la Liverpool, în finala de la Kiev.

Zinedine Zidane este primul antrenor care obţine trei trofee europene consecutiv.