Brazilianul Eric a răbufnit: “Făceau sunete de maimuţă, nu îmi vine să cred!”

Brazilianul Eric a răbufnit la adresa arbitrilor după meciul cu Dinamo. Mijlocaşul lui FC Voluntari susţine că a fost abuzat rasial de suporterii oaspeţilor.

Frustrarea lui Eric a provenit din faptul că, potrivit spuselor sale, arbitrii au ignorat situaţia. Mijlocaşul sudamerican le-a povestit totul la final observatorilor partidei.

“Am vrut să bat un corner și am auzit din tribune ceva, i-am spus arbitrului că am auzit ca un fel de sunet de maimuță. El a spus că nu a auzit, nici tușierul. Nu îmi vine să cred că se întâmplă aici, în România, trăim în 2020. M-au jignit suporterii, dar asta e. Mi s-a mai întâmplat. Asta e. Nu le-am spus nimic suporterilor, nu am avut eu timp să vorbesc cu ei”, a explicat Eric la final.

Eric a fost aproape de un gol istoric în meciul cu Dinamo. Putea deveni cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. Deocamdată, mijlocaşul de 34 de ani este la egalitate cu Wesley, ambii cu câte 64 de reuşite.

“Golul o să vină, nu atunci când vreau eu, nu forțăm. Mai întâi trebuie să mă pun la punct sută la sută fizic, să îmi ajut echipa, dar cu siguranță va ieși. Trebuie să fiu mai liniștit și sunt sigur că va ieși. Mister mi-a dat încredere, a vorbit cu mine. Îmi trebuie cât mai multe minute jucate și azi mi-a acordat 90 de minute. Va fi bine”, a spus Eric.

Gaz Metan Mediaş, Pandurii şi Viitorul sunt echipele din Liga 1 la care a mai evoluat de-a lungul carierei brazilianul Eric.