Manchester United s-a despărțit oficial de Jose Mourinho (55 ani). Echipa se află într-o situație groaznică în Premier League. Este la 19 puncte de liderul Liverpool și la 11 de ultimul loc ce asigură prezența în Liga Campionilor.

Oficialii de la United au luat decizia de a-l da afară pe antrenorul portughez după ce echipa a avut meciuri extrem de slabe. Înfrângerea cu scorul de 1-3 pe care a suferit-o United în deplasarea de la Liverpool a fost factorul decisiv în concedierea lusitanului. În vara anului 2016 a fost adus Mourinho pe ”Old Trafford”. Cel mai important trofeu cucerit de acesta alături de ”diavoli” este Europa League în sezonul 2016-2017.

Mourinho a strâns 144 de meciuri pe banca lui United, dintre care 84 au fost victorii, 32 remize, iar 28 înfrângeri. 

”Vrem să îi mulțumim pentru munca depusă la Manchester United și îi dorim multe succese în continuare.” se arată într-un comunicat oficial al clubului.

Presa din Anglia a anunţat că United îi va plăti compensaţii în valoare de 25 de milioane de euro portughezului.

Zinedine Zidane, fostul antrenor de la Real Madrid, este principalul favorit pentru preluarea clubului din Manchester. Până la sosirea unui nou antrenor, Michael Carrick este posibilulul interimar.

BREAKING: Manchester United announce Jose Mourinho has left the club

Publicată de Bleacher Report Football pe Marţi, 18 decembrie 2018

On the move again 🚌

Publicată de Bleacher Report Football pe Marţi, 18 decembrie 2018

Citește și SUPER MECIURI în Liga Campionilor! Liverpool – Bayern și Man. United – PSG. Peste cine au dat Barcelona și Real