RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Bomba zilei! Revine ”Briliantul” în Liga 1? ”Chiar azi am vorbit cu ei”

Adrian Mutu este foarte aproape de revenirea în Liga 1!

Fostul internațional îi pregătește în prezent pe cei de la Al Wahda U21.

”Briliantul” a antrenat-o pe Voluntari anul trecut și se gândește să revină în Liga 1. Mutu a dezvăluit că discutat cu mai multe echipe, printre care și Astra.

„În primul rând, trebuie să-mi iau licenţa PRO, că asta e cel mai important, iar după aia vom vedea. În Emirate, stau bine, sunt bine, totul e ok, am început campionatul, avem două victorii din două meciuri, totul în regulă.

Am vorbit şi cu unele echipe din Liga I, dar nu acum, în sezonul trecut, fusese ceva. Chiar şi astăzi, dar nu vă spun. Am vorbit astăzi, dar încă mă mai gândesc. (n.r. La Astra?) S-a discutat de mai multe echipe, nu numai acolo, şi poate…

Atât timp cât echipele au antrenori, cât eu nu sunt hotărât de ceea ce o să fac, nu voi spune nimic, pentru că nu e normal. Discuţiile astea sunt, vor fi, nu numai cu mine. Le-am făcut şi eu când am fost preşedinte la Dinamo şi ştiu că se fac, chiar dacă uneori nu se concretizează nimic, dar discuţii se fac, atunci când conducerea crede că echipa scârţâie din anumite puncte de vedere”, a declarat Mutu, potrivit TelekomSport.

Citește și EXCLUSIV | Foresta le-a pus gând rău dinamoviștilor: ”Voiam să picăm cu ei. Nu ne vom da la o parte!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare