Cosmin Contra a dezvăluit că Nicușor Stanciu vrea să se retragă de la națională! Selecționerul a avut o discuție cu mijlocașul după meciul cu Malta. 

Antrenorul naționalei mari susține că Stanciu a fost afectat de valul de critici după meciul cu Norvegia. Fostul jucător de la FCSB l-a anunțat pe selecționer că este dispus să renunțe.

Era foarte afectat. Nimeni nu știe că după meciul din Malta, în avion, Nicușor mi-a spus că el nu vrea să facă probleme echipei naționale, că nu vrea să apară discuții din cauza lui, că nu mai vine dacă lumea asta vrea și crede despre el. El iubește foarte mult echipa națională, dar nu vrea să încurce pe nimeni.

Am avut o discuție foarte lungă pe drumul de întoarcere din Malta, pe avion, și sper să-l fi întors din decizia de a se retrage de la echipa națională! Nu știu ce să zic. Chiar a spus: ‘Mister, eu nu vreau să-ți fac probleme din acest punct de vedere’. Am rămas un pic surprins, dar lumea nu-și dă seama. Sunt jucători care suferă, au familii care suferă”, a declarat Cosmin Contra pentru Fanatik.

CITEȘTE și FOTO | Căpitanul României și-a găsit echipă după despărțirea de Kayserispor