RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Bomba începutului de an! Șumudică, aproape să revină în Liga 1 după despărțirea de Gaziantep

Ales antrenorul anului în Turcia, Marius Șumudică (49 de ani) a plecat cu scandal de la Gaziantep, după un an și jumătate petrecut pe banca echipei!

Tehnicianul român a reușit să impresioneze pe toată lumea în Turcia, datorită rezultatelor incredibile obținute cu Gaziantep. Șumudică a avut o serie de 15 meciuri fără înfrângere în campionatul turc și a reușit chiar să urce pe primul loc în ierarhie, în urmă cu câteva etape etape.

După ce a declarat că își dorește să se relaxeze și că este exclus în acest moment să revină în România, Șumudică se pare că este favoritul numărul unu al finanțatorului de la CSU Craiova, Mihai Rotaru, care își dorește să schimbe din nou antrenorul după numirea lui Corneliu Papură, conform as.ro.

rotaru-u-craiova

“Îmi doresc să mă întorc acasă, să iau o pauză. Nu ascund că primesc telefoane și propuneri, inclusiv din Turcia. Momentan nu cred că este momentul să mă reîntorc.

Nu vrea să mă întorc în România, cu tot respectul pentru fotbalul românesc, cu tot respectul pentru Mihai Rotaru (n.r întrebat dacă ar merge la Universitatea Craiova). Acum vreau să mă odihnesc. Dacă nu voi avea un proiect serios, voi reveni din vară”, a declarat Șumudică, potrivit Digi Sport.

Egalul Craiovei din meciul de aseară contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe se pare că l-a nemulțumit pe Mihai Rotaru, astfel că este hotărât să facă o schimbare la echipă.

CSU Craiova ocupă în acest moment locul secund în Liga 1, la trei puncte distanță față de liderul FCSB, formație care are însă cu un meci disputat în minus.

Citește și EXCLUSIV | Craiova este pe cale să piardă unul dintre transferurile iernii în Liga 1: “Oferta lor este sub așteptări!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare