Antoine Griezmann joacă tare în conflictul cu Atletico! Somat să se prezinte la antrenamente, francezul şi-a informat clubul că îşi va plăti singur clauza de reziliere de 120 de milioane de euro!

Antoine Griezmann a turnat gaz pe foc în conflictul momentului din fotbalul spaniol. Somat de Atletico Madrid să se prezinte la reunirea lotului, francezul a ales să îşi croiască singur drumul spre transferul la Barcelona.

Griezmann şi-a informat clubul prin intermediul avocaţilor că va achita el însuşi clauza de reziliere de 120 de milioane de euro!

Griezmann a anunţat şi că nu va mai veni la antrenamentul programat duminică. Francezul a invocat în mesajul trimis prin intermediul avocaţilor stresul emoţional. 

Atletico Madrid anunţase că nu vrea să mai ajungă la un acord cu Barcelona şi i-a acuzat pe catalani de practici murdare: madrilenii sunt supăraţi că rivala din La Liga l-a contactat pe Griezmann încă din primăvară, înaintea dublei cu Juventus din UEFA Champions League. La acel moment, Atletico şi Barca erau implicate şi în lupta pentru titlu din Spania. Jurnaliştii spanioli susţin că din acest moment transferul lui Griezmann la Barcelona este o chestiune din zile. Atacantul care a evoluat la Atletico Madrid în ultimii cinci ani va fi prezentat oficial cel mai târziu vineri.