Bombă! FCSB, aproape de o mutare senzațională: ”Este fotbalist! M-am consultat cu specialiştii”

Gigi Becali a dezvăluit ce fotbalist l-a impresionat și l-a făcut să bage adânc mâna în buzunar.

Patronul FCSB a explicat că a fost foarte aproape să îl transfere pe Alexandru Mitriță (24 ani), superstarul celor de la New York City. Becali a anunțat că putea să îl aducă la FCSB pentru doar 700.000 de euro, însă specialiștii săi, printre care și Mihai Stoica, au fost un impediment în realizarea transferului.

Finanțatorul clubului din Capitală a dezvăluit că a mai avut posibilitatea perfectării transferului și pentru 3 milioane de euro, însă, din nou, aceiași oameni care l-au sfătuit au împedicat mutarea.

”L-am regretat pe Mitriţă imediat după aia. Puteam să-l iau după aia cu 700.000 de euro, apoi iar puteam să-l iau şi nu l-am luat. De ce nu l-am luat? Pentru că m-am consultat cu specialiştii.

Iar o să se supere Meme. Nu mă mai consult niciodată cu specialişti, să ştiţi. După aia voiam să dau pe el 3 milioane de euro. Acum, nu neapărat banii, dar Mitriţă este fotbalist” a declarat Gigi Becali, la DigiSport.

6 milioane de euro este cota de piață a lui Mitriță, potrivit transfermarkt.com.

În MLS, fotbalistul român a marcat 12 goluri în 29 de meciuri pentru New York City, iar pentru echipa națională a punctat de două ori, în partidele cu Feroe și Norvegia.

Citește și Becali și Rădoi, marea împăcare?! Ce relație are patronul FCSB cu fostul idol din Ghencea

Spynews.ro