Bomba de la miezul nopții! Noi investitori la Dinamo?! “Există un fond de investiții care dorește să se implice!”

Dinamo continuă să treacă printr-o perioadă neagră din istoria clubului, iar noii investitori spanioli sunt aproape de a duce echipa în faliment, decât în Europa!

Formația din Ștefan cel Mare este un haos total sub conducerea actualilor conducători spanioli, iar situația se înrăutățește de la zi la zi!

Odată cu venirea noului acționariat spaniol în Ștefan cel Mare, toată suflarea dinamovistă a sperat că lucrurile vor intra pe un făgaș normal, iar alb-roșii vor putea emite din nou pretenții la campionat. Acest lucru este însă departe de a se întâmpla, Cosmin Contra și elevii săi fiind abia pe penultimul loc în Liga 1, cu doar 6 puncte obținute în primele 10 etape.

Fostul internațional, Ciprian Marica, a vorbit despre interesul unui fond de investiții, potent din punct de vedere financiar, care ar putea prelua clubul Dinamo. Acest lucru pare însă destul de greu de realizat în aceste momente, deoarece actualii acționari spanioli ai clubului din Ștefan cel Mare nu sunt dispuși să cedeze echipa.

marica

“Am înțeles că există un fond de investiții care dorește să se implice la Dinamo. E un fond destul de mare care are interes să intre pe piața din România. Cei din Spania nu vor să vândă, ar vrea să continue acest proiect, rămâne de văzut dacă vor reuși să aducă banii necesari. Nu cred că 400 000 de euro sunt suficienți, auzisem de 9 milioane, apoi de 5 milioane. Cel mai în măsură să vorbească sunt cei de acolo.

Citește și EXCLUSIV | Spaniolii de la Dinamo, dați de gol: ”Au cântărit bine! Așa a fost și la CFR!”

Mi-e greu să cred că acești spanioli nu aveau un proiect în spate. Au cheltuit undeva la 600 000 de euro, au semnat jucători clar peste media din România, au adus directori, manageri, antrenori de juniori din Spania. Au făcut niște lucruri. Să pierzi toți banii nu are sens! Ceva s-a întâmplat acolo, e clar! A existat un scurtcircuit undeva. Aud tot felul de chestii, nu vreau să le zic mai departe. E dificil cât timp e tensiunea asta, e greu să formezi o echipa, e cumplit!”, a spus Marica pentru Digi Sport.

Citește și Motivul pentru care Dan Petrescu nu poate pleca de la CFR Cluj: “Acum nu mai poţi să dezertezi aşa!”