RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Boloni, deja regretat la Antwerp: „A fost ca un tată pentru mine”

Anunțul plecării antrenorului român de la echipa belgiană a căzut ca o ghilotină pentru unii dintre componenții trupei care a terminat sezonul actual pe locul 4. 

Campionatul a fost înghețat oficial printr-o decizie luată vineri de Federația Belgiană de Fotbal. Iar congolezul Mbokani a fost extrem de afectat la auzul știrii că tehnicianul român nu va mai continua pe banca lui Antwerp.

Voi știți că Boloni nu a fost numai un antrenor pentru mine. Mi-a fost tată. Am avut o relație bună încă de la Standard, chiar și în afara fotbalului. De exemplu, îi cunosc familia bine. 

Am discutat mult la echipa și constant îmi cerea să vorbesc cu jucătorul X sau Y, dacă apărea vreo problemă. Cred că e un om extraordinar și un antrenor de top. Și cred, la fel ca Sinan Bolat, că a fost o decizie greșită să fie lăsat să plece”, a spus fotbalistul pentru cotidianul local Gazet van Antwerpen.

Dincolo de relația interumană foarte bună, Mbokani evidențiază progresul belgienilor cu Ladislau Boloni antrenor.

„Am terminat pe patru sezonul trecut, iar acum ne-a condus spre finala Cupei și eram în cursa pentru locul 2. În plus, formația trebuia împrospătată, el putea asigura stabilitate”, a mai adăugat atacantul ajuns la Antwerp în urmă cu aproape 2 ani.

CITEȘTE ȘI –>> Andone, pus la colț de Negoiță: ”Vorbește pe lângă subiect! Să își asume și să garanteze personal”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare