CFR Cluj, cu portughezul Antonio Conceicao pe bancă, încearcă, miercuri seară, să remonteze handicapul din meciul tur cu Malmo, scor 0-1, la Cluj-Napoca, în turul doi preliminar din Liga Campionilor.

Fostul director sportiv al ardelenilor, Bogdan Mara, 40 de ani, nu are niciun fel de emoții și este convins că jucătorii CFR-ului vor da totul pe teren diseară și vor obține calificarea în turul următor al Ligii Campionilor:

Am încredere 100 % în echipă, au demonstrat că au valoare, sunt jucători cu experienţă. A fost doar un accident meciul de acasă cu Malmo, va fi un meci diferit total faţă de cel de la Cluj. Jucătorii sunt motivaţi, capacitaţi, am vorbit cu ei. Să-şi dea viaţa, să demonstreze că sunt campionii României.

Cu Botoşani au făcut un meci foarte bun, au dominat total adversarul, au avut zece ocazii, iar Botoşaniul a marcat la singurul şut pe poartă. Toni Conceicao nu ştiu cât de bine îi cunoaşte pe jucători, dar orice jucător e bun şi poate face diferenţa, a declarat Mara, la „Digi Sport Matinal”.

Mailat, asul din mânecă al clujenilor!

Bogdan Mara crede că Sebastian Mailat, 20 de ani, poate fi surpriza CFR-ului în meciul retur cu Malmo: La Călăraşi a fost îmbucurătoare intrarea lui Mailat, e o soluţie pentru meciul ăsta. Mai sunt soluţii Males şi De Luca, ambii jucători foarte buni, ultimul este un fotbalist gen Mitriţă.

Citește și Supărat pe Mutu, Jean Vlădoiu a vrut să-i aplice o corecție de zile mari! Detalii incredibile

Mara a demisionat săptămâna trecută din funcția de director sportiv al campioanei României, CFR Cluj, după decizia conducerii de a-l demite pe antrenorul Edi Iordănescu. Chiar și așa, fostul oficial este încă bine ancorat în viața echipei. Acesta a dezvăluit pentru sursa citată, motivul pentru care Denis Alibec nu a ajuns în Gruia:

Avem trei vârfuri, suntem acoperiţi, îl avem şi pe Tande, jucător din naţionala Camerunului, nu era uşor să mai aducem un atacant. Sunt cu sufletul alături de CFR. Nu am niciun statut, dar am rămas prieten cu patronul, cu jucătorii, cu cei de-acolo, m-am implicat total în acel proiect. Am lăsat uşa deschisa, nu m-am certat cu nimeni, nu am plecat cu scandal, a concluzionat Bogdan Mara.