Directorul sportiv al clubului CFR Cluj, Bogdan Mara, a anunțat că portughezul Mario Camora va continua în Gruia şi va semna în următoarele zile un nou contract. Căpitanul campioanei României a fost propus la FCSB, dar Gigi Becali s-a ferit să facă o ofertă pentru a nu exista speculații privind lupta la titlu în Liga 1.

La 1 ianuarie, Camora (32 de ani) a intrat în ultimele șase luni de contract și nu primise o ofertă de prelungire. Fundașul stânga joacă la Cluj din 2011.

„Au fost nişte discuţii, am vorbit şi cu impresarul jucătorului, şi cu el. A ieşit şi public să spună că nu a discutat niciodată cu finanţatorul de la FCSB sau cu cineva de la FCSB. Viitorul lui Camora este la CFR Cluj şi noi sperăm ca el de aici se va retrage şi va rămâne în staff-ul echipei. Este un jucător emblematic, un jucător care este de foarte mulţi ani la CFR şi el e foarte mulţumit, din ce ştim noi. Urmează zilele următoare să semneze şi noul contract. Prelungirea de contract de care s-a discutat de ceva timp. Nu s-a pus problema de mai puţini bani pentru Camora, pentru că este un jucător care, chiar dacă are o vârstă, joacă la un nivel foarte ridicat”, a declarat Bogdan Mara la Telekom Sport.

Mario Camora vrea un salariu de 20.000 de euro lunar și un contract pe încă doi ani.

Peste 200 de meciuri și 6 goluri are Mario Camora în Liga 1. 1,2 milioane de euro este cota de piață a fundașului portughez.

M-a sunat impresarul lui… că a intrat în ultimele șase luni. Am zis <În primul rând, nu este principial>. Dacă nu era o echipă cu care ne băteam la titlu, poate discutam. Dar nu e normal și mi-e și frică! Așa că nu ne interesează. E legal, dar în situația asta e puțin interpretabil. Camora ar urma să joace împotriva lui, dacă semnează cu noi„, a spus Gigi Becali la DigiSport.